Arnoud de Graaff

foto by: studio-anne.com

Hoi, ik ben Arnoud de Graaff, saxofonist en jullie contactpersoon.

Hiernaast zie je het “Gouden Team” van DJ’s die veel in de Lichtfabriek en in het Museum Café van Gouda draaien. De DJ’s zijn allround en weten precies hoe ze van een feest een groot succes moeten maken. Uiteraard kan er tijdens het feest muziek worden aangevraagd, geen probleem. Van tevoren kunnen jullie met mij het feest doorspreken. Misschien zijn er nummers, muziekstijlen of muziek uit bepaalde jaren die jullie graag willen horen, die kun je aan mij doorgeven. Wellicht via een spotify lijstje. De Dj’s nemen voor het feest contact met jullie op om alles ook nog even door te spreken zodat alles vlekkeloos zal verlopen. Ik verzorg verder dat Licht/DJ booth en het geluid klaarstaat zodat jullie een onvergetelijk en zorgeloos tijd zullen hebben. Misschien vinden jullie het wel leuk om jullie feest iets extra’s te geven door een saxofonist met de DJ te laten meespelen. Deze combinatie is succes verzekerd en uiteraard kun je mij boeken op saxofoon. Hopelijk spreken we elkaar snel.

De film hieronder geeft een indruk over de DJ + Sax act.

DJ PlUGGED-IN

Abel Menkveld weet als DJ Plugged-In iedereen te verrassen met een mix van de leukste dansmuziek vanaf de jaren ’70 tot nu. Pop, disco, soul en funk vormen de basis voor een vrolijke en energieke avond, waarin iedereen de dansvloer op kan. Als DJ en organisator van de jaarlijks terugkerende ‘Van Abba tot Zappa’ feesten en vaste gast achter de draaitafels bij LF Gouda, is de kans groot dat je Abel al eens in actie hebt gezien.

Naast het afronden van zijn studie en zijn betrokkenheid bij verschillende start-ups komt hij met alle plezier vanuit Amsterdam terug naar zijn geboortestad om de muziek te verzorgen op jouw volgende bedrijfsborrel, verjaardagsfeest of bruiloft.

DJ JOZUA

Mijn eerste platenspelers kreeg ik van mijn vader toen ik 12 jaar was. Sindsdien ben ik verkocht aan alles wat met een DJ te maken heeft. Van geluid, verlichting, DJ apparatuur en alles wat daartussen zit. Het plaatjes draaien op de middelbare school is uitgelopen tot mijn beroep. Muziek regelen voor een feest dat kan iedereen. Maar met een volle dansvloer is een feest pas echt een muzikale succes. Dat is waar ik als allround DJ voor sta.

DJ MORENO

DJ Moreno laat graag van zich horen!

De basis van de DJ carrière van DJ Marck Moreno vindt zijn oorsprong in een muzikaal tijdperk vol met disco-, rock-, Hollandse-, dance-, house en andere stromingen in de popmuziek.

Zijn liefde voor muziek uit het verleden en parate kennis van de huidige trends en hits zorgen dat DJ Moreno de juiste muzikale snaar kan raken bij jong en oud. Vele jaren ervaring maakt deze DJ een professionele all-rounder om elk feest naar een hoger niveau te brengen. Dit talent maakt dat DJ Moreno naast cluboptredens veel gevraagd is voor bedrijfs- en familie evenementen.

Zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Of willen jullie graag dat de gasten zelf verzoeknummers aanvragen? Deze DJ vertaalt, met zijn ruime kennis en liefde voor muziek, jullie muzieksmaak naar een spetterend feest. Marck heeft trouwens ook een super mooie vinyl collectie die hij graag op zijn draaitafels “Old Skool” laat horen op feesten/partijen en andere gelegenheden.

DJ DANNY

Dj Danny:

Een professioneel en veelzijdige DJ voor uw feest! Dj Danny is begin 2008 gestart als allround dj. Door zijn brede smaak aan muziek, zijn grote talent en zijn oneindige enthousiasme weet hij ieder feest perfect aan te voelen en te bespelen! Zijn brede interesse, creativiteit en ook zijn liefde voor muziek hoor je al snel terug in de set van Dj Danny. In de loop der jaren heeft hij een draaistijl ontwikkeld die vooral vlot en erg dansbaar te noemen is. Zo kun je onder andere de beste classics, latin, top40, de nieuwste trends en eigen remixen terughoren. Met zijn vlotte en dansbare draaistijl zal niemand zich op de dansvloer vervelen!