WSHS GOUDA

Het oude Goudse Weeshuis wordt gezien als één van de bijzonderste en mooiste gebouwen van de stad. De romantische binnentuin, de rode luiken en het iconische poortje; het Weeshuis heeft een heel special plekje in het hart van vele Gouwenaren. Het Boutique Relais & Châteaux Weeshuis Hotel in Gouda is een perfecte locatie voor een topfeest. Met prachtige ruimtes zoals de Refter en Coco biedt het hotel alles wat u nodig heeft voor een super feest.

Een bijzondere optie is om de muren van de Refter in een zelf te bepalen kleur uit te lichten, hierdoor ontstaat er een prachtige ambiance en sfeer. Ook de muren van de tuin kunnen verlicht worden om zo een sprookjesachtige omgeving te creëren.

Daarnaast kunt u genieten van de mooie lichtshow en energieke “Gouden Team” DJ van Gouden Producties die ervoor zorgen dat uw feest of bruiloft een succes wordt. Laat u verwonderen, bewonderen en verrassen in het Weeshuis Hotel!

Of je nu een intieme bruiloft of een groot bedrijfsfeest organiseert, het Weeshuis Hotel biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring. Boek nu en laat Gouden Producties het feest organiseren, zodat u zich kunt ontspannen en genieten van deze prachtige locatie en de service van het hotel.

Kijk ook eens bij de extra opties:

Informeer vrijblijvend naar de prijs

INFORMATIE/PRIJS OPGAVE

INFORMATIEPRIJS OPGAVE