Het Stadhuis Gouda

Stadhuis Gouda is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda. Zowel van binnen als buiten is het Stadhuis indrukwekkend om te zien. Buiten zijn het bordes, de luiken, het carillon en de beelden van toonaangevende hoofdrolspelers in de Goudse geschiedenis echte eyecatchers. Binnen is er de fantastisch gewelfde feestzaal, de Burgerhal. Deze zaal is uitstekend geschikt voor grote gezelschappen, uiteraard kan er voor kleinere gezelschappen een intiemere setting gemaakt worden.

Het door ons speciaal samengestelde complete DJ pakket voorziet de Burgerhal van een prachtig lichtpakket met moving heads, verlichte zuilen en uplights die de historische muren van het stadhuis verlichten. Dit zorgt voor een unieke en sfeervolle ambiance die perfect aansluit bij de gelegenheid.

Daarnaast kunt u genieten van de enthousiaste “Gouden Team” DJ die een energieke vibe brengt en professioneel de muziek bedient. U zult ongelooflijk genieten van een onvergetelijke dansfeest met uw gasten.

Of u nu een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest organiseert, het Oude Stadhuis op de Markt in Gouda is de perfecte locatie voor een onvergetelijke ervaring. Boek nu en laat Gouden Producties het feest organiseren en u zal niet teleurgesteld worden.

Kijk ook eens bij de extra opties:

 

Informeer vrijblijvend naar de prijs

INFORMATIE/PRIJS OPGAVE

INFORMATIEPRIJS OPGAVE