Restaurant gedeelte LF

LF Gouda: het industriële verleden in dit monumentale gebouw, in combinatie met de stoere no nonsens inrichting van nu, zorgen ervoor dat deze oude lichtfabriek nu een warme en bijzondere plek is om een topfeest te geven. Het restaurant gedeelte is zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Voor deze locatie hebben we een op maat gemaakt en compleet DJ Pakket samengesteld. “Het Gouden Pakket XXL”.

Het restaurant gedeelte biedt een prachtige ruimte voor uw gasten om te dansen en te genieten van een heerlijke tijd, terwijl onze “Gouden Team” DJ met zijn professionele draaitechnieken de juiste sfeer weet te creëren. De 4 movingheads en de vele uplights die de hoge muren uitlichten zorgen voor een prachtige lichtshow. Door de lichtshow, gecombineerd met de kwaliteit van het geluid en de energieke vibe van onze DJ’s, garanderen we dat uw feest onvergetelijk zal zijn.

Boek nu uw volgende feest bij ons en ervaar het zelf! Laat uw gasten genieten van deze prachtige locatie en de onvergetelijke sfeer van het “Gouden Pakket XXL”.

Kijk ook eens bij de extra opties:

 

Informeer vrijblijvend naar de prijs.

INFORMATIE/PRIJS OPGAVE

INFORMATIEPRIJS OPGAVE