Het Museum Café en Tuin in Gouda

Vier uw feest in een van de mooiste monumentale panden, die Gouda rijk is. Verscholen in het keldergewelf treft u het sfeervolle museumcafe en het prachtige terras gelegen in de tuin van het Catherina Gasthuis aan. Deze top locatie, geschikt voor grote en intieme feesten, in het historische hart van Gouda is een prachtige plek voor een onvergetelijk feest.

In de museumtuin kan Gouden Producties het geluid verzorgen voor uw ceremonie. Of het nu gaat om het versterken van de BABS tijdens de ceremonie of het creëren van een heerlijke achtergrond sfeer tijdens jullie borrel of diner, wij zorgen ervoor dat alles perfect klinkt.

Een mooie optie is om de tuin te verlichten met uplights, dit zorgt voor een romantisch plaatje in de prachtige tuin.

Voor een super feest met een van onze Gouden Team” DJ’s in het museum, hebben wij speciaal voor deze locatie een compleet licht en geluid pakket samengesteld. De mooie lichtshow, de kwaliteit van het geluid en de professionele draaikunsten van onze enthousiaste DJ’s zullen zorgen voor een onvergetelijk feest.

Een knalfeest in de Museum Tuin is mogelijk met een Silent Disco.

Boek nu het Museumcafé en Tuin in Gouda voor uw volgende feest en laat Gouden Producties uw ceremonie, borrel, diner, bruiloft of evenement omtoveren in een onvergetelijk feest!

Kijk ook eens bij de extra opties:

Informeer vrijblijvend naar de prijs.

INFORMATIE/PRIJS OPGAVE

INFORMATIEPRIJS OPGAVE