GOUDEN PRODUCTIES

Streeft ernaar om elk feest samen met jullie uniek te maken. In persoonlijke gesprekken zoeken we naar de gewenste passende invulling. Er zijn heel veel manieren om een feest in te vullen met entertainment en daarom is het zinvol jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Mocht je een heerlijk dans/knalfeest willen geven met een DJ en mooie lichtshow dan kun je ons Gouden Pakket nemen. Andere opties zijn bijvoorbeeld een live act aan een DJ toevoegen (bv. een saxofonist en/of zangeres). Misschien vinden jullie het leuk om de gasten “bij de deur” te ontvangen met een bepaalde act of dat er een bekende Nederlander optreedt op jullie feest.

De aankleding van de locatie kan natuurlijk ook aangepast worden met bv. een led dansvloer, ballonen, uitgebreidere lichtshow, black light, glow in the dark. Natuurlijk verzorgt GOUDEN PRODUCTIES dit graag voor jullie en regelen we de contracten, afstemming met verschillende partijen, contacten, prijsafspraken en logistieke zaken van de acts en houden we rekening met de regels en vergunningen, die er op de feestlocatie gelden.

 

Unieke Feestscenario’s

De zwoele klanken van een saxofoon lokken jou en je gasten naar de perfect gedekte tafels, waarop heerlijk eten en bijpassende dranken staan te wachten. Het feest is begonnen en een bandje ondersteunt de sfeer met achtergrond muziek die jij verkiest Na het diner verzorgt een DJ loungemuziek als opmaat naar een dansfeest. Nieuwe gasten arriveren en de schuiven gaan open. Een live muzikant speelt mee en het is dansen en feesten tot…