Willen jullie je ceremonie onvergetelijk maken? laat je dan toezingen terwijl je bijvoorbeeld door de poort van de museumtuin binnenkomt of de trap oploopt van de LF. De gasten staan jullie op te wachten terwijl Benita het betekenisvolle nummer zingt wat jullie trouwdag nog specialer maakt. Tijdens de ceremonie (bv. tijdens het “teken moment” of het “ringen moment”) kan Benita jullie en de gasten ontroeren met haar mooie zuivere stem. Net voor of net na de toast is het ook een perfect moment om van haar zang te genieten.

Overgaan na de ceremonie in een lekker jazzy dansmuziekje of relaxte achtergrondmuziek kan natuurlijk ook. Hieronder vinden jullie de diverse arrangementen die te boeken zijn.Willen jullie een bruiloft om niet te vergeten? Dan zijn jullie bij Benita aan het goede adres. Haar prachtige, zuivere stem maakt jullie dag compleet.


Als kind organiseerde Benita zangwedstrijden, zong ze overal waar ze maar wilde en schreef ze liedjes over de liefde. Nu maakt Benita anderen en zichzelf gelukkig door te zingen op festivals, bruiloften, feestjes en kerkdiensten. Alles is mogelijk bij Benita, of jullie nu een lied willen horen dat jullie bindt, een nostalgisch popnummer tijdens de champagne of jazzy-achtergrondmuziek bij het diner. Zij kan dit alleen doen, maar ook met een gitarist en/of pianist.

Onderstaande arrangementen kunnen natuurlijk altijd aangepast worden en helemaal naar jullie wensen worden uitgevoerd.

-Gouden liedjes: 1-5 nummers tijdens jullie ceremonie. Uitgevoerd solo met achtergrondtrack, als duo met gitaar of piano of als trio met gitaar en piano.

-Gouden uur: 1 uur live-achtergrondmuziek tijdens de borrel met zang, piano/gitaar

-Gouden sets: 2×3 kwartier rustige achtergrondmuziek tijdens je diner met zang piano/gitaar